Kemaliye Belediyesi

Karanlık Kanyon’da Tarihi Bir...

Karanlık Kanyon’da Tarihi Bir İlk: Eşsiz Bir Nikah Töreni

22 Temmuz 2024

Kemaliye’nin eşsiz güzellikleri arasında yer alan Karanlık Kanyon’da, tarihe geçecek bir nikah törenine ev sahipliği yaptık. Cennet Köse ve Ender Karabulut çiftinin evliliklerine tanıklık etmek, bu muazzam doğa harikasının huzur dolu atmosferinde “EVET” sesleriyle yankılanarak daha da özel bir anlam kazandı.

Kemaliye Belediyesi olarak, bölgemizin benzersiz doğal güzelliklerini ve kültürel mirasını tanıtmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Karanlık Kanyon’daki bu özel an, Kemaliye’nin doğasının ve misafirperver insanlarının birleştiği unutulmaz bir deneyim sundu.

Cennet ve Ender çiftine bir ömür boyu mutluluklar dilerken, Kemaliye’nin bu eşsiz köşesini keşfetmek isteyen herkesi Karanlık Kanyon’a davet ediyoruz. Kemaliye’nin sunduğu bu özel deneyim, sadece nikah törenleri için değil, her türlü etkinlik ve ziyaret için mükemmel bir tercih olacaktır.

Kemaliye Belediyesi