Belediye Başkanımız Sayın Mehmet KARAMAN ilçemizi ziyaret eden hemşehrimiz Vakıflar Genel Müdürü Sayın Sinan AKSU ve beraberindeki heyeti karşıladı.

4 Haziran 2023

İlçemizdeki kültür varlıkları ve ilgili yerlerde incelemelerde bulunan Sayın Sinan AKSU 'ya Kemaliye Belediye Başkanlığı Etnografya Müzesinin Özel Müze statüsüne alınmasında verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanımız Sayın Mehmet KARAMAN ilçemiz adına çok teşekkür etti.
Önümüzde ki dönemde, Etnografya Müzesinin Teşhir Tanzimi, sokak sağlıklaştırma planlarımız, tarihi ev restorasyonları , camilerimiz ve tüm kültür varlıklarımız için gerekli destekleri vereceğini belirten hemşehrimiz Sayın Sinan AKSU ' ya çok teşekkür ederiz.