Sayın Valimiz Hamza AYDOĞDU, İlçe Kaymakamları ve bazı kurum amirleri ile birlikte Kaymakamımız Sayın İlhan KAYATÜRK ve Belediye Başkanımız Sayın Mehmet KARAMAN refakatinde ilçemizi ziyaret ettiler.

4 Kasım 2023

- Red Bull'un, Kemaliye ilçemizde devam eden tanıtım projesi çekim alanında incelemelerde bulunan Valimiz Sayın @Hamza Aydoğdu çalışmalar hakkında bilgi aldı.
- Sirakonak köyünü ziyaret edip, Apçağa köyüne doğa yürüyüşü ile geçildi ve köy ziyareti gerçekleştirdi.
- Kemaliye Belediye Başkanlığı Etnografya Müzesini inceleyip Belediye Başkanımız Sayın Mehmet KARAMAN 'dan bilgi aldı.
- Kemaliyeli Kadınlar Derneği Gazenne Dokuma Atölyesini ziyaret ederek bilgi aldı.
- Kemav Kültür Evini ziyaret ederek bilgi aldı.
Kemaliye'nin; özgün mimarisiyle, Taşyoluyla, Karanlık Kanyonuyla ve daha pek çok güzelliğiyle doğal bir turizm merkezi ve film platosu olduğunu belirten Sayın Valimiz, ilgili kurumlar ile yapılacaklar konusunda istişarelerde bulundu.
@erzincanvaliliği
@kemaliyekaymakamlığı