KEMALİYE FİLM VE TANITIMI 2022

15 Eylül 2022

Kemaliye
Geçmişten bugüne birçok medeniyete ev sahipliği yapan ve geleneksel mimarisiyle Anadolu'nun kültürel mirasının örneklerini yansıtan ilçemiz, 30 Nisan 2021'de Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü'nün (UNESCO) Dünya Geçici Miras Listesi'nde yer aldı.

Kemaliye, Türkiye'nin Cittaslow (sakin şehirler) ağına dahil edilen 21. yerleşim yeri oldu.

ÇEKÜL Vakfı'nın "7 Bölge 7 Kent" projesinde de yer alan ve Tarihi Kentler Birliği'nin kurucu üyesi olan Kemaliye, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 2003'te de Turizm Öncelikli Yöre Belediyesi Listesi'ne seçildi.

Belediye Başkanlığımızca, Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı Teknik Destek programı kapsamında, hazırladığımız kabul edilip ihalesi yapılmış olan 'Kemaliye Film ve Tanıtım  Projesi'
 Muhammed Kösem ve ekibinin uzun ince ve yoğun bir çalışması sonucunda bitirilmiştir.
Dünya ve Türkiye televizyonlarında, İnternet siteleri ve sosyal medyada, digitalleşen dünyada yayınlanacak. Türkçe ve İngilizce olarak hazırlanan tanıtım filmi, ilçemizin dört mevsiminde yapılan çekimler ve hemen hemen her özelliğini taşıyan unsurları içinde barındırıyor.
   İlçe tanıtımına önemli katkı sağlayacağını düşündüğümüz film için emek harcayan herkese çok teşekkür ederiz.
        Hayırlı uğurlu olsun...

((NOT: VİDEO BURDAN AÇILMIYOR İSE SİTEMİZDE  GALERİ İÇİNDE VİDEOLAR BÖLÜMÜNDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ.))