7 Ekim 2020

Devlet Su işleri Genel Müdürlüğü ve Devlet Su işleri 9. Bölge Müdürlüğü'nden gelen heyet ilçemizde bulunan Kadıgölü Deresinde incelemelerde bulundular. Su kullanım izin belgesiyle ilgili fikir alışverişinde bulunarak kadim hakkımız olan Kadıgölü Deresi suyunun Kemaliyemize tahsis edileceğini beyan ederek gerekenleri yapacaklarını dile getirdiler. Emeği geçen başta saygıdeğer hemşehrimiz Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürümüz Sayın Ahmet GÜLDAL Beye Devlet Su işleri Genel Müdürümüz Sayın Kaya YILDIZ Beye , Devlet Su işleri Daire Başkanımız Sayın Nazmi KANUNCUOĞLU Beye ve ilgili heyetimize teşekkür ediyorum.