Belediye Sitesi
  • Kemaliye(Eğin)
  • Haber Başlık : ilçemiz kesintisiz ve kaliteli elektrik enerjisine kavuşuyor.
  • Haber Konu : Kesintisiz elektrik
  • Haber Tarih : 06.01.2017
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
TEİAŞ tarafından tesis edilen trafo merkezine bağlantı hatları ve irtibatlarını geçtiğimiz hafta tamamlayan ARAS EDAŞ Erzincan İl Koordinatörlüğü İliç ve Kemaliye ilçe merkezleri ve köylerinin artık yeni tesis edilen trafo merkezinden elektriklendirilmesini sağladı. Daha önceden Refahiye’de bulunan Trafo Merkezinden yaklaşık 140 km’lik Yüksek Gerilim hatları ile İliç ve Kemaliye ilçelerine elektrik taşınmakta olup mesafenin uzun olması ve güzergâhın yüksek ve dağlık bir araziden oluşmasından dolayı sık sık elektrik kesintileri yaşanmaktaydı. İliç İlçesi Dostal mevkiinde kurulan Trafo Merkezinden yaklaşık 1,5 milyon TL’lik yatırım yapılarak irtibat hatları ve dağıtım merkezlerini işletmeye alan ARAS EDAŞ İliç ve Kemaliye halkına kesintisiz ve kaliteli elektrik enerjisi sunmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yapılan açıklamada; “ARAS EDAŞ olarak amacımız tüm şartlarda müşterimize kaliteli hizmet sunmaktır Müşterilerimiz bizimle ilgili tüm sıkıntıları için 444 7 850 numaralı cağrı merkezimize 7/24 ulaşarak anında çözüm bulabilirler.” şeklinde ifade edildi.
Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf