Belediye Sitesi
  • Başka güzeldir Kemaliye Evleri
  • Şehitlik
  • Hayat Kemaliyede
  • Kemaliyede yaşam apayrı bir keyif
  • Tarih kokan Eğin sokakları
  • Belediye Hizmet Binamız
  • Nostalji Kemaliyede
  • Doğa Kemaliyede
  • Tarihi otantik kent Kemaliye
  • Kemaliyedesiniz.
  • Dünyası Ramazan Olanın, Ahireti Bayram Olur.
  • Haber Başlık : 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoyu Anma Günü
  • Haber Konu : 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoyu Anma Günü
  • Haber Tarih : 12.03.2017
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
Başkan, İstiklal Marşının imkansızlıklar içerisinde gösterdiği büyük kahramanlığın, milli değerlerimizi ve ideallerimizi yansıtan azim ve fedakarlıkla verilen kurtuluş mücadelesinin mısralara dökülmüş ifadesi olduğunu söyledi.
Başkan, 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoyu Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Başkan mesajında İstiklal Marşı bir milletin bağımsızlık aşkının, imkansızlıklar içerisinde gösterdiği büyük kahramanlığın, milli değerlerimizi ve ideallerimizi yansıtan azim ve fedakarlıkla verilen kurtuluş mücadelesinin mısralara dökülmüş ifadesidir. İstiklal Marşı milli birlik ve beraberliğimizin mutabakat belgesidir. Milli mücadele günlerinin heyecanını içinde taşıyan İstiklal Marşımız, ay yıldızlı bayrağımız göklerde özgür bir şekilde dalgalandıkça milletimizin ortak sesi, ortak vicdanı olmaya devam edecektir. Aziz Milletimizin gönül dünyası, yüce hasletleri, cesaret, kahramanlık ve eşsiz mücadele azmi Vatan şairimiz Merhum Mehmet Akif Ersoyun veciz dizeleriyle tarihe not düşülmüş ve ölümsüzleşmiştir. Gönül ve fikir dünyamızın inşasında çok önemli bir rol üstlenen, hayatı boyunca hak davası yolunda olmayı, temel felsefe edinmiş Mehmet Akifi tanımak ve yeni nesillere tanıtmak öncelikli görevimizdir. İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabulünün yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatan şairi Mehmet Akif Ersoyu, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. dedi.
FotoğrafFotoğrafFotoğrafFotoğraf